https://www.eturn.eu/signature/eturn-handtekening/logo-eturnx2.png

2

Carport met zonnepanelen

Door zonnepanelen op het dak van de carport te leggen, gebruikt u de ruimte rondom uw bedrijf of organisatie optimaal. Een carport met zonnepanelen dak heeft dezelfde beschermende functie voor uw auto tegen warmte en regen, maar wekt daarbij tegelijkertijd energie op. Deze opgewekte energie kunt u vervolgens gebruiken om elektrisch mee te rijden. Zo rijden u, uw bezoekers en medewerkers slim en groen op zonnestroom van zonnepanelen.

Op grote parkeerplaatsen kunnen zonnecarports zelfs zonnepanelen velden (zogenaamde zonnevelden) vervangen. In een dichtbevolkt land als Nederland, waar elke vierkante meter optimaal benut moet worden, is een carport met zonnepanelen daarom een erg slimme oplossing.

Maar we kunnen nog een stapje verder gaan qua functionaliteiten van een zonnecarport. Want hoe handig is het als de opgewekte zonne-energie direct gebruikt kan worden om uw elektrische auto (of die van uw medewerkers of bezoekers) mee op te laden? Een carport met zonnepanelen en laadpaal biedt deze oplossing.

Onze carport met zonnepanelen en laadzuilen is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Kies voor een volledig stalen of juist constructie met hout

In 2030 moet elke verkochte auto in Nederland elektrisch aangedreven zijn. Dat betekent dat de vraag naar laadplekken de komende jaren zal exploderen. Bied uw personeel en/of bezoekers een groene energiehub waar ze hun elektrische auto beschut kunnen parkeren en batterij kunnen opladen.

Benieuwd naar hoe wij uw energietransitie kunnen realiseren?

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Carport Leonberg